Mirësevini në faqen e parë dhe të vetme të karakterit të saj në Tiranë dhe Shqipëri. Në këtë faqe ju mund të ndiqni të dhëna meteorologjike në kohë reale mbi qytetin e Tiranës, por edhe shumë më tepër!

Stacioni Meteorologjik - Rruga Sami Frashëri

Stacioni Meteorologjik - Ura e Tabakëve